Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Od října 2010 běží naplno opět nové lekce a kurzy BOSU FITNESS vhodné pro začátečníky i pokročilé - Vše je podrobně uvedeno v rozvrhu. Zájemci o předplatné - pokud si chcete zajistit místo na některém z kurzů BOSU, přihlaste se prosím e-mailem a udejte, o jaký kurz máte zájem. Místo Vám může být ještě rezerováno na celé pololetí. 

Platba v plné výši není nutná okamžitě, na základě předchozích zkušeností bude ale vybírána záloha 200,-Kč na kurz na první lekci pro rezervaci místa.

Upřednostněni budou zájemci o předplatné, volná místa budou nabídnuta na této stránce zájemcům, kteří si chtějí kupovat jednotlivé hodiny.

Na této stránce budete moci opět sledovat obsazenost a volná místa na jednotlivé lekce BOSU. Informace o obsazenosti budou pravidelně aktualizovány.

V případě, že máte zaplacenou hodinu a chcete ji zrušit, volejte nebo pište SMS včas, nejpozději den předem. Pokud se ozvete v den, kdy se má hodina konat, nemohu Vám zajistit vrácení vstupného.  

V případě, že je na určitou lekci obsazeno, můžete se přihlásit i jako náhradník a pokud někdo lekci zruší, okamžitě Vám zavolám. V případě, že je na hodinu napsáno 0 náhradníků, máte celkem velkou šanci, že na Vás 1 bosálek zbyde a budete si moci přijít zacvičit. :-)

  • pondělí 4.10. - volná 2 místa
  • středa 6.10. - volných 6 míst
  • pondělí 11.10. - volných 6 míst

 

Těším se na Vás :-)